tihanyi rita

Szorgalmas kislányból lett tanár, aki az élet számos területén kipróbálta már magát. Jó tanuló volt, és nagyon érdekelte minden más egyéb is, ezeket aztán felnőttkorában meg is tanulta, ki is próbálta: a tanári diploma előtt idegenvezetői majd utána vendéglátós és virágkötő képesítést is szerzett. Dolgozott a médiában és a kereskedelemben is, de a sorsa visszakormányozta arra a területre, ahol igazán otthon érzi magát: a tanitásra.

A tanulást mindig is nagyon időigényes, bár hasznos dolognak tartotta, és gyakorló tanárként ma is szembesül azokkal akadályokkal, amelyekkel a gyerekek a tanulásuk kapcsán küzdenek.

 

 

„Szeretnék segíteni abban, hogy az információáradatban és a mai oktatási rendszer követelményeinek megfelelve kicsik és nagyok kevésbé frusztráltan és sokkal nagyobb lelkesedéssel, kellő céltudatossággal és szórakozva  tudjanak tanulni. Kerestem az eszközöket, sokat olvastam, számtalan előadást meghallgattam, tanultam, és ezeket a mindennapi oktatásban is igyekszem kamatoztatni. Igy lettem először gyerekagykontroll-oktató, és hamarosan elkezdtem oktatni a tanulás-módszertant is.

A tapasztalataimat, tudásomat ötvözve Misi kibővített tanulás-módszertanával remélem, hogy sok gyereknek, fiatalnak meg tudom mutatni, hogy jól tanulni nem ördöngösség, és ennek a tudásnak a birtokában lehetőségük van felkészülni a felnőtt Életre is.” ”

Jelentkezés a tanfolyamra